тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Світловий короб лайтбокс

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Хочете, щоб Ваше заклад був ще більш помітним і привабливим? Ми рекомендуємо використовувати в якості зовнішньої реклами лайтбокс світловий короб. Для будь-якої сфери бізнесу ми готові запропонувати оптимальне рішення по дизайну. Доручіть виготовлення важливого виробу професіоналам і ми не підведемо, у нас в компанії найдемократичніші розцінки.Световой короб

Світловий короб лайтбокс зазвичай розміщують над входом в заклад і тому його виробництво важливо довірити фахівцям з вагомим досвідом. Таку рекламу для банків, готелів і ресторанів сьогодні використовують практично всюди. Вивіски, які ми пропонуємо, будуть добре видні під будь-яким кутом і незалежно від часу доби. Прийміть рішення на користь лайтбоксу світлового короба і якість нашого виробу перевершить всі очікування. Ми використовуємо для таких вивісок найкращі матеріали і тому за їх надійність і довговічність відповідаємо. Доглядати за такими вивісками досить просто, вони стійкі до зовнішніх впливів і самим різних погодних умов. Замовити лайтбокс світловий короб у нас можна в будь-який час, ми цінуємо довіру своїх клієнтів і над кожною вивіскою працюємо відповідально і сумлінно. Грамотно оформлений вхід до закладу і хороша зовнішня вивіска дозволять суттєво підвищити приплив нових клієнтів.

Необхідний світловий короб лайтбокс? Довірте виготовлення вивіски фахівцям з великим досвідом, у нас запропоновані вигідні умови.

Обговорити всі нюанси виготовлення світлового короба лайтбоксу Ви можете з нами за контактними номерами на сайті. Ми завжди відкриті до потреб та інтересів кожного клієнта, для розвитку Вашого бізнесу ми будемо раді запропонувати кращі рішення. Не відкладайте питання зовнішньої реклами закладу, звертайтеся до нас сьогодні.