тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Оформлення стенду на виставці

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Стенд для виставки може бути різним за розміром, формою, стилем оформлення. Для різних за тематикою виставок можуть знадобитися різні стенди. Все залежить від того, в якому обсязі і якого виду продукцію на нього необхідно помістити. Оформлення стенду на виставці може бути вдалим і не дуже вже тільки з однієї причини — його місткості. Якщо на стенді одночасно планується розмістити рекламну друковану продукцію, зразки товарів і того більше, стенд повинен бути досить великим і міцним, повинен вміщати велику кількість різних предметів і витримувати чималу вагу. Проте, щоб стенд не виглядав бідно і жалюгідно, він не повинен бути і занадто порожнім. При оформленні стенду на виставці дуже важливо також не перестаратися з його розміром. Якщо на огляд відвідувачів потрібно виставити лише кілька журнальчиків, листівок і візиток, цілком підійде невеликий стенд.Стенд

Якщо самі стендові конструкції вже готові, хорошим рішенням буде оформити їх як-небудь цікаво, дотримуючись тематики. У цьому сенсі оформлення стенду на виставці вимагає почуття стилю, гарного смаку, творчих навичок. Тут теж важливо не переборщити з прикрасами. Яскраві кольори і велика кількість декоративних елементів доречні не завжди і не скрізь. Оформлення стенду на виставці краще довірити професіоналам в цій справі, які напевно зроблять все так, як потрібно. Ваш стенд буде стильним, ефектним, помітним і по максимуму інформативним, що для виставкових заходів дуже важливо.

Оформлення стенду на виставці краще доручити професіоналам. Взяти на себе виконання цього завдання готові фахівці нашої компанії.

Щоб замовити послугу оформлення стенду на виставці, зателефонуйте в наш офіс. Якщо Вам зручно, Ви можете приїхати до нас і обговорити всі нюанси співпраці в режимі живого спілкування.