тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com
тел.: (044) 205-38-73
(067) 494-10-10
(068) 201-75-81
gudvil2017@gmail.com

Ми працюємо: пн-пт, 10:00 - 18:00
Вихідний: сб, нд

gudvil2017@gmail.com


Купити інформаційну стійку

У нас ви зможете замовити:

✔ вивіски;

✔ лайтбокси;

✔ інтер’єрні вивіски;

✔  окремо розташовані рекламні конструкції;

✔ банери;

✔ виносні щити (штендери);

✔ оформлення пунктів обміну валют;

✔ куточки покупця.

Хочете інформаційну стійку купити для громадської установи? Ми готові запропонувати оптимальну за параметрами конструкцію для Вашого закладу. На ній можна буде розміщувати рекламні буклети, журнали і покажчики. Наші стенди і в ресторанах використовують для розміщення меню. Ми пропонуємо універсальні і насправді зручні стійки, виготовити які готові на вигідних умовах.

Зацікавлені купити інформаційну стійку? Зверніться в нашу компанію і для Вас важлива конструкція буде надана найближчим часом.

Інформаційну стійку купити може кожен, коштує вона недорого і свою Информационніе стойкифункцію виконує чудово. Наші стенди міцні і стійкі, ми можемо запропонувати оптимальні конструкції для використання всередині або зовні приміщень. Для виготовлення стендів використовуються якісні і довговічні матеріали. Купіть інформаційну стійку у нас, і вона прослужить довгі роки. Виглядають конструкції з нашого асортименту естетично і проблем в їх використанні у Вас не виникне. Часто стенди такого типу використовують в університетах і банках, вони підійдуть також для салонів краси і розважальних центрів. Купити інформаційну стійку у нас не проблема, ми в будь-який час готові прийняти Ваше замовлення. Наші фахівці вислухають Ваші побажання, щодо параметрів стенду і візьмуться за збірку його оперативно. Нам про службу стендів залишають багато приємних відгуків, Вас наші конструкції також будуть радувати хорошою службою, привертаючи увагу клієнтів.

Щоб інформаційну стійку купити за розумною вартістю, зв’яжіться з нами по одному з контактних телефонів. Ми обговоримо всі нюанси виготовлення стійки і дамо відповіді на хвилюючі Вас питання. Ми займаємося виготовленням рекламної продукції не перший рік і маємо насправді багатий досвід в цій справі.